Rojales/Quesada

Kaos i Ciudad Quesada

Se billedserie Indkørslen og udkørsel til Ciudad Quesada er helt blokeret.

Vejarbejdet der er ved at bliver udført i hovedgaden i Ciudad Quesada er en voldsom økonomisk udfordring for byens erhvervsliv

Et længe planlagt vejarbejde i hovedgaden i Ciudad Quesada, er en hård omgang for byens barer, restauranter og andre erhvervsdrivende.

Costa Blanca Netavis har været på besøg i den normalt travle by, og synet der mødte os var ikke opløftende, byen er næsten mennesketom.

Vi talte med et par af de lokale barejere – som fortalte at deres omsætning er faldet markant siden vejarbejdet begyndte.

Peter Boyle som er ejer af baren McKenzie´s on the roof, fortæller at deres omsætning er faldet med 60% siden arbejdet begyndte, peter Boyle udtaler:

-det er frustrerende hvad vi oplever i disse måneder, vores omsætning er faldet med 60%, da kunderne har svært ved at komme ind i gaden, kontakt til Kommunen fører ikke til noget – de beder os om at gå til vores udlejer og bede om en husleje nedsættelse.

På baren “The Black Sheep” er man om muligt endnu hårdere ramt, indehaveren Claire udtaler:

– Vi har oplevet en nedgang i kunder på 80% efter at vejen der fører ind til os er blevet helt spærret (se billedserie) vi overvejede helt at lukke indtil vejen igen var helt åben, men valgte at holde åben for vores stamkunder, der kender bagvejen ind til os, og parkeringen længere væk.

I morgen er der planlagt en møde på Rådhuset i Rojales med byens borgmester, mødet starter kl. 8.45 og begge barejere håber på stort fremmøde så man kan vise sin interesse for en løsning af problemet.

Kommentarer